Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga voor iedereen

Hatha Yoga

हठ haṭha, योग yoga

Hatha Yoga is de basis van alle fysieke yogavormen. De houdingen (asana’s) worden één voor één aandachtig ervaren, met een afwisseling van inspanning en ontspanning. De mentale houding is even belangrijk als de fysieke houding en de adem. Je leert om de dingen niet vanuit prestatiedrang te doen, maar juist vanuit acceptatie en geduld.

Yin Yoga

Yin staat voor rust, aarde en passiviteit.

Alles verloopt langzaam en rustig, met tijd voor je lichaam en je gevoel in dat moment. De houdingen (meestal zittend/liggend) worden 3 tot 5 minuten aangehouden. Hierdoor werkt Yin Yoga door op het bindweefsel, ontwikkel je flexibiliteit in diepere lagen van je lichaam en worden eventuele energetische blokkades opgeheven.

Buiten Yoga

Extra zuurstof, meer prana

Wat is er lekkerder dan Yoga in de buitenlucht. De vogels horen fluiten, grassprietjes tussen je tenen en de zon op je gezicht. Grenzend aan MonYoga studio is 'De Puur Natuur Tuin'. Een prachtige locatie voor de buiten lessen. Als het weer het toelaat kan per les besloten worden of we naar buiten gaan. 

0