Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga voor iedereen

Monique Ket

Oprichtster MonYoga

Hatha Yoga, Yin Yoga, Bedrijfsyoga

Ik ben geboren op 13 september 1965. Na het afronden van de HAVO heb ik de Nieuwe Leraren Opleiding te Delft gevolgd en aansluitend verschillende cursussen zoals NIMA-A, Prince2 en Lager, Middel en Hoger Management afgerond. Ik heb jarenlang in de grafische en reclamewereld gewerkt als Project Manager.

Na het overwinnen van borstkanker ben ik meer dan 10 jaar geleden begonnen met Yoga. Ik heb in die periode ervaren hoeveel Yoga voor mij betekent, zowel fysiek als mentaal. Nog dagelijks merk ik de voordelen van het beoefenen van Yoga. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2013 de 4-jarige Yoga opleiding aan de Yoga Academie Nederland ben gaan volgen. Hiervoor ben ik 17 juni 2017 geslaagd.

Sinds 2015 geef ik les als Yoga docente bij verschillende Yoga studio’s en op sportscholen. Vanaf oktober 2016 is MonYoga een feit. Een Yoga studio voor kleine groepen (max 5 personen), zodat iedere leerling de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Ik ben lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland (www.yoganederland.nl).

Yoga voor iedereen

Als docent help je je leerling te luisteren naar zijn of haar lichaam

Rob de Ron

Voor het eerst geen stemmen in mijn hoofd. Eindelijk is een keer stilte.

20-jarige (ADHD) leerlinge

na haar eerste yoga les

0